Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 49€ ΕΩΣ 2kg

Προβλήθηκαν Πρόσφατα

You have no recent viewed item.

MOLLERS FORTE OMEGA-3 60 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

10,98 

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

Το Moller’s Omega-3 Forte είναι ένα μίγμα από μουρουνέλαιο και ιχθυέλαιο υψηλής ποιότητας σε αναλογία 1:3. Υπάρχουν δύο τύποι ιχθυελαίων, εκείνα που προέρχονται από το ήπαρ (συκώτι) των ψαριών, όπως είναι τα μουρουνέλαια (cod liver oil) και εκείνα που προέρχονται από τη σάρκα τους. Όλα τα ιχθυέλαια είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα της ομάδας ω3.

Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ανήκουν στα ωφέλιμα πολυακόρεστα λιπαρά και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στο α-λινολενικό οξύ (ALA), που υπάρχει φυσικά σε φυτικά τρόφιμα, όπως ο λιναρόσπορος και στα εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA) και δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA), που περιέχονται στα ψάρια. Το α-λινολενικό οξύ (ALA) μετατρέπεται σε EPA και DHA μέσα στο σώμα, ενώ τα EPA και DHA ο οργανισμός τα προσλαμβάνει έτοιμα από τις τροφές που τα περιέχουν.

Το DHA και το EPA συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα (Ο ισχυρισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ημερήσια πρόσληψη 2 gr DHA σε συνδυασμό με εικοσαπεντανοϊκό οξύ EPA), στη φυσιολογική αρτηριακή πίεση ((Ο ισχυρισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ημερήσια πρόσληψη 3 gr DHA σε συνδυασμό με εικοσαπεντανοϊκό οξύ EPA) και στην κανονική λειτουργία της καρδιάς. Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης (ημερήσια πρόσληψη 250 mg EPA και DHA). *

Η βιταμίνη D συμβάλλει στη δυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού καθώς και του νευρικού και μυικού συτήματος. Επιπλέον συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου από τον οργανισμό, βοηθώντας έτσι στη φυσιολογική υγεία των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. *

Τα Νορβηγικά μουρουνέλαια και ιχθυέλαια Moller’s παράγονται από άγρια ψάρια και όχι από ιχθυοκαλλιέργειες και είναι στη μορφή των μη συνθετικών φυσικών τριγλυκεριδίων για υψηλή απορρόφηση από τον οργανισμό (εως και 98%). Η επεξεργασία τους γίνεται μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της αλίευσης. Είναι συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας και καθαρότητας απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα και τοξικές ουσίες όπως ο υδράργυρος, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Επιπλέον η παραγωγή και η συσκευασία τους σε ατμόσφαιρα αζώτου τα προστατεύει από τη φωτοχημική οξείδωση.

Weight 0,2 kg
Γεύση

,

Εταιρία

MOLLERS