Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 49€ ΕΩΣ 2kg

Προβλήθηκαν Πρόσφατα

You have no recent viewed item.

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσω της μεταφορικής εταιρείας ELTA Courier σε μικρό χρονικό διάστημα παράδοσης (1 έως 5 εργάσιμες ημέρες) ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας μας.

Τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής:

Προορισμοί εντός Ελλάδος

Για αποστολές σε οποιαδήποτε μέρος εντός Ελλάδος, τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€ έως 2 kg. Άνω των 49€ και άνω των 2 kg το κόστος των μεταφορικών είναι 4€ μέχρι βάρους 5 kg, για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος ανέρχεται στα 0.70€ .

Για παραγγελίες κάτω των 49€, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 3€ μέχρι το βάρος των 2 kg .Από 2 kg έως 5 kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 4€, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 5 kg το κόστος είναι 0.70€. Το βάρος των προϊόντων υπολογίζεται με βάση το ογκομετρικό τους βάρος.

Η πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα, PayPal ή κατάθεση σε τράπεζα είναι δωρεάν, ενώ σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή στο κόστος προστίθενται 1 €.

Σε δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές, η παράδοση θα διαρκέσει 1-2 ημέρες επιπλέον. Οι δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται σύμφωνα με τον κατάλογο της ELTA Courier και μπορείτε να το ελέγξετε κάνοντας κλικ εδώ , τοποθετώντας στην αναζήτηση τον νομό ή τον τόπο προορισμού (κωμόπολη, χωριό, οικισμός).